Spletna predstavitev za tuje študente

Univerza v Ljubljani v sredo, 30. septembra 2020, ob 10. uri organizira spletno predstavitev za tuje študente, vpisane v študijske programe Univerze v Ljubljani.

Predstavili bodo uporabne informacije glede študija na Univerzi v Ljubljani in bivanja v Sloveniji. Prijave na dogodek zbirajo tukaj do zapolnitve prostih mest oziroma do petka, 25. septembra 2020, do 10. ure. Povezavo do dogodka bodo udeleženci prejeli na elektronski naslov, ki ga bodo podali ob prijavi.

V okviru predstavitve se bodo študenti seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave začasnega bivališča, bivanja v Študentskem domu, prevoza v Ljubljani, subvencionirane prehrane in možnosti štipendiranja. Sledila bo predstavitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, tutorstva ter obštudijskih in drugih dejavnosti. Predstavili bodo Leto plus, v sklopu katerega lahko študenti pridobijo jezikovne in druge spretnosti, strokovna znanja z izbranih študijskih področij ter se seznanijo s kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo Slovenije.

Več

Vabilo v angleškem jeziku

Events

Department of Translation Studies, Department of Slovene Studies, Faculty of Arts

Konferenca Jezikovne tehnologije in digitalna humanistika

International Office, Faculty of Arts

Welcome day for Exchange Students

Faculty of Arts

Online presentation for international students

Faculty of Arts

Online presentation of Faculty of Arts for international students

Department of Asian Studies

A documentary feature film The Celestial Dragon